Steun de Voedseltuin via Rabobank ClubSupport

Rabobank draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Eén keer per jaar kunnen Rabobank klanten op hun favoriete vereniging of stichting in de regio stemmen. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Met jouw stem draag je bij aan extra steun!

 

.

Hoe werkt de Clubkas Campagne?

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.

Alle klanten met een lidmaatschap bij de Rabobank kunnen stemmen. Regel je lidmaatschap en breng je stem uit door in te loggen in de Rabobank app of op de website van de Rabobank. Dat doe je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Meer informatie vind je hier

Steun ons!

Ook onze vereniging kan jouw extra steun gebruiken. Ben jij ook klant bij de Rabobank? Ga dan naar de website of je Rabo app en stem op onze club. Ben je geen Rabobank-klant? Wellicht ken je dan iemand die dat wel is en op onze club zou willen stemmen. Elke stem telt!